2-годишно застреля сестра си в САЩ

40314
2-годишно застреля сестра си в САЩ
Снимка: Getty Images / Guliver

Двегодишно американче без да иска застреля 11-годишната си сестра с домашния пистолет, съобщи полицията в град Филаделфия.

Трагедията се разиграла в този град на щата Пенсилвания. Според полицията момчето намерило зареден пистолет в сеМейната спалня и стреляро срещу сестра си. Куршумът поразил гърдите на момичето, то бързо било откарано в болница, но лекарите не успяли да спасят живота му. По време на произшествието майката се намирала в дома, но за няколко минути отишла в друга стая и точно тогава се разиграла трагедията.

Установено е, че пистолетът е донесен от семеен приятел. Местните медии смятат, че инцидентът ще мине като нещастен случай.

Подобна трагедия се разигра и този петък в град Савана, щата Джорджия. Там момче, чиято възраст не се разкрива, случайно убил 10-годишната си сестра. Тя поискала от брат си да поддържи оръжието, той започнал да го проверява дали е заредено, но по някакви причина то гръмнало. Момичето издъхнало, преди да пристигне "Бърза помощ".

 

Нова телефонна измама: Спешно е. Обади ми се!

От Главна дирекция „Национална полиция” съобщават за разпространявана през последните няколко седмици нова схема за извършв...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com