Американците не искат да слушат Обама

20797
Американците не искат да слушат Обама
Снимка: Gettyimages

Жители на щата Мериленд отказаха да слушат речта на президента Барак Обама, който дошъл на митинг, за да подкрепи кандидата за губернатор от Демократичната пария Антъни Браун, съобщи Reuters.

„Вие сте длъжни да гласувате”, повтарял Обама. „Нямате никакво оправдание. Бъдещето зависи от вас”, заявил още държавния глава.

Обама призова американците да не се подават на паниката от ебола

Американците не трябва да се поддават на истерията или страха от разпространение на Ебола. Това заяви президентът Барак Обама, след кат...

По време на речта му обаче жителите на щата започнали да напускат зала, а изказването му било прекъснато, когато един от присъстващите започвал да прекъсва президента, задавайки му въпроси.

Повечето кандидати от Демократичната партия се опасяват от появата на Обама по време на кампаниите им, тъй като рейтинга на президента се срива.

Подкрепата от страна на Обама за Браун в Мериленд не е необходима, тъй като кандидатът изпреварва съперника си републиканеца Лари Хогън с голяма преднина.

Припомняме, че преди дни американският милиардер Доналд Тръмп изрази публично  съмнението си относно психическото здраве на президента.

Доналд Тръмп коментира психическото здраве на Обама

Американският милиардер Доналд Тръмп изрази съмнение относно психическото здраве на президента Обама. Тръмп изрази мисълта си писмено в...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com