Най-големият син на Сорос се опари в брачния живот

32390
Най-големият син на Сорос се опари в брачния живот
Снимка: Getty Images / Guliver

Робърт Сорос, най-големият син на милиардера Джордж Сорос, е изневерявал на съпругата си Мелиса Робин Шиф с манекенката и рисуваща с голото си тяло художничка Мередит Остром, съобщи в. "Ню Йорк пост". Изданието добавя, че процесът по прекратяване на брака се усложнява.

Робърт е заместник-председател и президент на оценявания на 28 млр. долара частния инвестиционен фонд Soros Fund Management. След 22 г. брак през май синът на Сорос подаде в Манхатънския върховен съд молба за развод. Но според източници, близки до процеса, Шиф твърди, че предбрачният договор е "двусмислен", което показва желанието й да преследва придобиването на част от личното богатство на бившия си съпруг, което възлиза на милиарди долари."Една от причините за развода е, че Робърт се срещаше с Мередит още преди края на брака", казал един от източниците.

Робърт се ожени за Шиф в Ню Йорк през 1992 г. Семейството има три имота, струващи десетки милиони долари и се е занимавало с подкрепата на благородни каузи. Междувременно, обаче, Робърт започва да не прикрива мерака си към доста по-младата от жена му Мередит, която е бившо гадже на Ник Роудс, основателя на групата Дюран Дюран.Преди беше манекенка и актриса, но напоследък работи като "гола художничка" - след като покрие голото си тяло с бои се търкаля по платно и създава картини.

Снимка: Джордж Сорос

Сорос предлага Русия да бъде наказана чрез понижаване на цената на петрола

Милиардерът Джордж Сорос е предложил на американската администрация начин да накажат Русия за присъединяването на Крим, предаде РИА Нов...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка