Учителка ще лежи 22 г. в затвора заради секс с ученици

49574
Учителка ще лежи 22 г. в затвора заради секс с ученици
Снимка: Thinkstock

Учителката Дженифър Фихтер /30 г./ от Лейкланд, Флорида, беше осъдена на 22 г. затвор, тъй като от години правела секс с ученици, съобщи в. "Билд".

Тя била наречена от съдията "Ловеца" за нейната неутолима страст към тийнейджърите.

Най-добрата ЗОДИЯ в леглото е....

Зодиите говорят много за това какви сме, какъв характер имаме и как се справяме в любовта. Една е зодията, която се смята, че е най-доб...

През годините жадната за секс Дженифър непрекъснато подмамвала обектите на своя мерак за плътски ласки от подопечните й ученици. Срещу "Ловеца" бяха повдигнати 37 обвинения. По принцип за всяко от тях тя можеше да получи по 15 г. зад решетките, което щеше да доведе до глобална присъда от 555 г. затвор. Първата си "плячка" Дженифър успяла да омае през 2008 г.

Пред съда при произнасяне на присъдата учителката заявила, че единственото, което може да каже е, че съжалява за случилото се.

Според разкритията от разследването Дженифър е омаяла трима от своите 17-годишни ученици. Учителката си избирала "плячка" на различни купони, а после се отдавала с момчета на горещ секс в апартамента си.

Романът на 30-годишната учителка специално с това момче започнал през ноември 2013 г, след което правили секс 20-30 пъти. При един от тези пъти Дженифър забременяла, но направила аборт.

Интернационален ден за правене на секс

Съвсем случайно попаднахме на огромно Фейсбук събитие, което ще се "състои" след точно 2 дни. Първият ден на юли е обявен за интернацио...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com