Доналд Тръмп коментира психическото здраве на Обама

40660
Доналд Тръмп коментира психическото здраве на Обама
Снимка: Getty Images / Guliver

Американският милиардер Доналд Тръмп изрази съмнение относно психическото здраве на президента Обама. Тръмп изрази мисълта си писмено в Twitter , коментирайки решението на президента да не се ограничават полетите в САЩ от африканските страни, в които върлува ебола.

„Струва ми се, че нещо не е наред с психическото здраве на президента Обама. Защо не спира полетите? Психо!”, гласи поста на Тръмп.

Доналд Тръмп е готов да се кандидатира за президент на САЩ

Американският милиардер Доналд Тръмп е готов да участва в президентските избори в САЩ през 2016 г., пише руският в. „Российская г...

По-късно милиардерът потвърждава думите си по време на телевизионно предаване и се чуди: „Как някой може да бъде толкова некомпетентен?”

На 16 октомври Барака Обама проведе съвещание относно борбата с разпространението на вируса ебола, по време на което заяви, че забраната за пътуването в страните от Западна Африка не е най-добрият начин за борба с болестта. По думите на президента, мерките, които се вземат на летищата в САЩ, са адекватни.

По-рано Обама зави, че ебола е заплаха за цялото световно общество, но и че средностатистическия американец няма как да се зарази. Президентът призна още, че е прегърнал една от медицинските сестри, грижили се за болен от ебола и се чувствал в безопасност.

Епидемията от ебола до момента е отнела живота на 4,4 хиляди души.

Съдят Доналд Тръмп заради "университета" му

Обвинение за измама на курсистите в „университет" Trump University, бе повдигнато срещу магната Доналд Тръмп.  Прокуратурата...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка

Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк
Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк

Продуцентът Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк. Апелативният съд отмени присъдата му от 2020 г. за изнасилване и сексуална агресия. Това...